GALLERY

LATEST NEWS

​DEC 31, 2018 PE DINAFARĂ

jurnal dintr-un timp în care am fost doar cuvânt 

Pe Dinafară de Georgia Mihalcea este o carte de proză scurtă și episoade autobiografice, fragmente dintr-un "Jurnal al unor timpuri în care am fost doar cuvânt. Trăiri și transformări născute din viața mea pe cont propriu, prins între prăbușirea lumii și a propriei lumi, scazută până la rădăcinile firii și trezită peste noapte la răscrucea dintre a fi și a nu mai fi." 

Cartea se poate cumpara online pentru echivalentul a 10$, în format digital, de pe Daydreamer.Pictures. Are 170 de pagini, format A5, PDF și contine 57 de texte.

​JUL 10, 2018  JURNALUL MAGDALENEI

după deal nu urmează munte, ci doar un alt deal

 

Magdalena are 66 de ani și are spiritul și energia unei femei de 20.

 

Născută în Săcele, Brașov, studentă în Oradea la Facultatea de Educație Fizică și Sport, distribuită de sistemul comunist între dealuri, între trei comune din județul Prahova, unde a și trăit timp de peste 10 ani și s-a căsătorit pentru prima dată, Sandu Maria Magdalena a început să-și scrie povestea încă de când era copil sub formă de jurnal, proză scurtă și poezie. 

 

După pensionare, Magdalena a revenit între dealuri la o nouă casă la țară, iar jurnalele ei și-au găsit o altă formă și drum. Astfel, ea a început să scrie o serie de cărți intitulate generic Dealurile, fiecare Deal aparținând unei game de stări și etape de viață. În prezent, a ajuns la Dealul IV: Bucuria Găsirii și a Regăsirii și la nenumărate poezii de o rară frumusețe și sensibilitate prin simplitatea și coloritul lor, adunate într-un prim volum intitulat Chemări. Celelalte Dealuri sunt Dealul Copilăriei, Dealul din Mine și Dealul Morților.

 

Magdalena mai este și mama Georgiei Mihalcea, iar site-ul “A Place In Words” este și locul ei în cuvinte, Jurnalul Magdalenei si Poezie fiind categoriile ei pe blog și locurile unde o puteți găsi, citi și contacta. 

SEPT 21, 2018  25 & 100 WORDS

short prose and flash fiction

 

100 words si 25 words sunt jocuri de flash fiction, povești în limita a 25 si 100 de cuvinte. Scrierile flash fiction și proză scurtă în limba engleză le găsiți în categoria  Short Prose and Flash Fiction de pe blog.

Blog Feed | un loc în cuvinte

© 2018 by Georgia Mihalcea | A Place In Words.                                                                                                                               Property FanaticDaydreamer Pictures